De draadjesmaker

Wat ik doe, doet er toe!

Ik verkoop mijn prachtige werkjes voor een goed doel. Het is voor mij een manier om geld in te zamelen om een ceremonie mogelijk te maken die gaat plaatsvinden in Mongolië augustus 2017.
Wat houd deze ceremonie globaal in: wereldwijd worden nog steeds vrouwen onderdrukt op vele gebieden. Denk aan besnijdenissen, kind huwelijken, ongelijke rechten naar de vrouw, geweld, seksueel misbruik, vrouwenhandel en helaas nog veel meer.

In Mongolië vindt er een ceremonie plaats om de patronen zowel lokaal als wereldwijd te doorbreken en een verschil te maken in de situatie van de vrouw en alle relaties. Deze ceremonie heet “the Sundance” en is al eeuwenlang een krachtig bewezen manier van bidden. Ik ga hier persoonlijk aan deelnemen en betaal zelf mijn ticket, eten en verblijf. Waar ik om vraag is support, denk bijvoorbeeld aan de mensen die we nodig hebben rond de ceremonie, materialen, eten, slaapplaatsen en natuurlijk tickets voor de supporters. Als u er meer over wilt lezen of op een of andere manier wilt supporten verwijs ik u graag naar de website www.4directionssundance.com

Marjan Kruk-Roest